‘Spillet er ændret,’ siger Arthur Hayes som BitMEX for at verificere alle dets handlende

‘Spillet er ændret,’ siger Arthur Hayes som BitMEX for at verificere alle dets handlere 101
Arthur Hayes. Kilde: et videoskærmbillede, Youtube, Distribueret
Store kryptoderivater udveksler BitMEX sagde, at de vil bede alle sine kunder om at gennemføre ID-kontroller inden for de næste 6 måneder, hvis de vil fortsætte med handel på platformen.

“Spillet er ændret, og det har vi også; hold en stiv overlæbe,” twitrede Arthur Hayes, medstifter og administrerende direktør i virksomheden

Brugerbekræftelsesprogrammet er planlagt til at blive startet på “00:00 UTC den 28. august”, mens deres brugere har tid til at afslutte det inden den 12. februar 2021. Individuelle brugere bliver bedt om at uploade et foto-id og et bevis på adresse, tage en Selfie, samt besvare et par multiple choice-spørgsmål om kilder til midler og handelserfaring, sagde BitMEX .

Ifølge virksomheden vil disse nye kontroller gøre det muligt for dem “at skabe et mere betroet og sikkert handelsmiljø for alle BitMEX-brugere.”

“I dag forventes i stigende grad brugeridentifikation for at imødekomme udviklende internationale regulatoriske standarder og er en vigtig del af opbygningen af ​​tillid til cryptocurrency-økosystemet,” sagde børsen og tilføjede, at identitetsbekræftelse også ville hjælpe i tilfælde af en tvist, hack eller inhabilitet.

Derudover sagde BitMEX, at de “også vil afsløre detaljer om en betydelig Trading Tournament i de kommende uger, hvor brugere, der har afsluttet verificering, er berettigede til at konkurrere om betydelige præmier.”